Δρ Βαιος Αγγελοπουλος χειρουργός μαστού - Μαστολόγος

Δρ Βαιος Αγγελοπουλος, Γενικός Χειρουργος, Χειρουργος Μαστου-Μαστολόγος

Δρ Βαιος Αγγελοπουλος Γενικός Χειρουργος,
Μαστολόγος -Χειρουργος Μαστου
Aσκω την ιατρική στην Θεσσαλονίκη στην ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ και στο Τμήμα Μαστου ΓΕΝΕΣΙΣ-EUROMEDICA Θεσσαλονίκης . Ειμαι Διδάκτωρ Ιατρικής Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονίκης στον τομέα της χειρουργικής Ογκολογιας με την έρευνα μου για το μελανωμα του δέρματος. Παρακολουθω και εφαρμοζω τις νεοτερες εξελιξεις στην ογκολογικη και αισθητικη χειρουργικη του μαστού παντα με σεβασμο στις οδηγιες των διεθνων ιατρικων οργανισμων. Αντικείμενα της ειδικότητας μου που παραλληλα υπηρετώ: *Αντιμετώπιση καλοηθων παθήσεων του μαστου. *Ογκολογικη και επανορθωτικη χειρουργική του μαστου *Αυξητική στηθους, *Λαπαροσκοπικη χειρουργική, *Θεραπεία αιμορροιδων με την τεχνική Longo, *Ογκολογικη χειρουργική, αντιμετώπιση του μελανωματος και άλλων καρκίνων του δέρματος, *Βιοψια του φρουρού λεμφαδενα, *Χειρουργική του Θυρεοειδους.
Επικοινωνία
Ιατρειο Μαστου ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ τηλ 2310372600
Τηλ αμεσης επικοινωνιας 2310261200, 6944557170
E-mail: drakisangel@gmail.com
facebook profile: Δρ Βαιος Αγγελοπουλος

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

STOP στο Avastin απο το FDA

Η Οργανισμός Φαρμάκων των ΗΠΑ (Food and Drug Administration-FDA) απέσυρε την έγκριση κυκλοφορίας, για ένα  δημοφιλές φάρμακο,  στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού . “Το Avastin δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό, για να δικαιολογούνται οι κίνδυνοι από την λήψη του” ανάφεραν οι ειδικοί.
Το φάρμακο, το Avastin, είχε εγκριθεί για χρήση στις ΗΠΑ το 2008. Περαιτέρω όμως έρευνα έδειξε, ότι δεν βοήθησε τους ασθενείς να ζουν περισσότερο ή να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής, ανέφερε πρόσφατα η Επίτροπος Margaret Hamburg του Food and Drug Administration (ο ΕΟΦ των ΗΠΑ) (18  Νοεμβρίου του 2011 Associated Press)
Το φάρμακο χρησιμοποιείτο  για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος (μεταστάσεις). Ωστόσο, οι παρενέργειες του περιλάμβαναν σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, μαζική αιμορραγία, καρδιακή προσβολή ή καρδιακή ανεπάρκεια και προβλήματα στο στομάχι και τα έντερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου